Termeni si Conditii

Acest site este administrat de SC TAB BEST-CONSTRUCT SRL, numit in continuare Detinator.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul nostru implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

  • Intregul continut al site-lui www.dotariauto.ro este proprietatea Detinatorului, astfel ca orice tentativa de fraudare, modificare a continutului site-ului sau reproducerea acestuia in intregime sau partial, fara permisiunea scrisa a Detinatorului se va pedepsi conform legislatiilor in vigoare.
  • Toate produsele comercializate pe acest site sunt vandute numai pe baza documentelor necesare in concordanta cu legislatia fiscala in vigoare, astfel, factura va trebui completata cu datele dvs complete, pe care ne obligam sa le tinem confidentiale.
  • Dupa plasarea comenzilor, acestea vor fi confirmate de operatorul nostru care va verifica inainte stocul disponibil pentru produsele comandate de catre dvs, deoarece disponibilitatea anumitor produse intr-un anumit moment este posibil sa nu fie valabila in momentul procesarii comenzii.
  • Detinatorul nu isi asuma nicio responsabilitate asupra prejudiciilor surevenite ca urmare a disfunctionalitatii www.dotariauto.ro.